VERZENDING EN RETOURNEREN

Wat is de levertijd?

Nederland:

Nederland:

Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis 

*m.u.v. pre-orders

*behoudens vertraging bij DHL

 

Bestel je in het weekend? Dan komt jouw order dinsdag binnen

*m.u.v. pre-orders.

*behoudens vertraging bij DHL

 

België:

2-4 werkdagen.

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, je kan je bestelling gratis ophalen in Ursem. 

 

Waar is mijn bestelling?

Wanneer jouw bestelling verzonden is krijg je van ons een verzendbevestiging en hiernaast krijg je ook een mail van DHL die de track en trace van jouw pakket bevat. Geen track en trace ontvangen? Check allereerst je spambox, hierna kan je ons een mail sturen.

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Retourneren is geen enkel probleem, mits het geen items betreffen uit de SALE. Jouw bestelling kan binnen 14 dagen na ontvangst (of als je hebt gekozen voor verzending naar DHL punt; ontvangst op het DHL punt) geretourneerd worden. Hierbij is vereist dat de bestelling in originele staat verkeert. Gedragen items of items met vlekken, make up of beschadigingen worden niet geaccepteerd. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Bij jouw bestelling wordt een formulier geleverd waarop uitgelegd staat hoe je kan retourneren. Vul a.u.b. het retourformulier volledig in zodat jouw retour aan jouw bestelling gekoppeld kan worden. Geen formulier gekregen en geen item uit de SALE besteld? Stuur ons een mail en wij sturen het formulier per mail naar je op.

 

Binnen hoeveel dagen wordt mijn retour verwerkt?

Jouw retour wordt verwerkt binnen 10 dagen. Heb je binnen die tijd niet het geld terug ontvangen? Stuur ons gerust hierover een berichtje op Instagram of een mail. 

 

Ik heb geen terugstorting ontvangen, wat nu?

Kijk op je bankrekening onder de naam "MOLLIE PAYMENTS". Via het systeem van Mollie wordt het geld naar je teruggestort. Niet gevonden? Stuur ons gerust een berichtje op instagram of een mail.